Thursday, August 14, 2008

Julma Duke


Maanantaiaamuna havaitsimme, että Dukella on kaula aika turvoksissa ja toinen puoli naamasta ikäänkuin roikkuu. Onneksi saatiin heti aamupäivälle Dukelle eläinlääkärille aika. Lääkärimme oli sitä mieltä, että Dukella on tulehdus leanalusimusolmukkeissa, tai jotain sinnepäin. Lievästä anemiasta kertoi myös verikoe (mikä vähän hämmästytti). Kortisoonipistos, rautaa ja antibioottikuuri eväiksi.


+ 4 viikon kilpailukielto. Tähän sitten kaatuikin meidän viimeiset SM-kisahaaveet. Eipä voi mittään, pääasia että saataisiin vanha herra kuntoon.


Tiistaina turvotus senkun lisääntyi, nyt oli päästä toinen puoli aivan turvoksissa ja kaulakin lisää. Taas lääkäriin keskiviikkona ja turvonneelta alueelta kirnuttiin kahvikupillinen mätää. Nyt täytyy suihkutella ja yrittää pitää "reikä" auki, jotta töhnä pääsisi pois. Kaulalta löytyi myös ärtyneet, ikäänkuin hampaan tai piston jäljet. Käärme, joku eläin, ötökkä, vampyyri ... Käärmeen piston jäljiltä ei mittasuhteitten valossa vaikuttanut, mutta ei ihan poissuljetuksi tullut kuitenkaan - jospa se oli Kyythoni ?!


No tänään Duke vaikuttaa jo paremmalta :) turvotus on hellittänyt ja kaiffari on ihan pirteäoloinen !!


Eli kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu. Saatiin muuten kutsu Ruotsin Mestaruuskilpailuihin, johonkin Göteborgin lähelle syyskuun lopulla. Hitsiläinen silloinhan Duksu on taas jo ihan iskussa - pitäisköhän lähteä ....

6 Comments:

At 2:27 AM, Anonymous Anonymous said...

Pikaista paranemista Dukelle, toivottavasti kohtaaminen mystisen kyythonin kanssa jää ainoaksi laatuaan! Onnittelut myös Dantelle ja Satulle (+ koko laumalle!) tyylillä läpäistystä BH-kokeesta! :)

 
At 5:31 AM, Anonymous Anonymous said...

Voi Duke parka! Pikaista paranemista isukille/vaarille! Hurjan näköinen kuva...

T. Rilla-tytär, Rumba-tyttärentytär ja Tarja&Ronja

 
At 11:13 AM, Anonymous Anonymous said...

Voi kääk minkä näköinen Duksu-raukka on ollut! Hyvä kuitenkin että paranemista alkaa näkymään ja olo on paranemaan päin, on teillä ollut varmasti melkoinen säikäytys tuosta naamasta. Kyllä siellä Riihimäellä näyttää olevan vaarallisia eläimiä liikkeellä, me taidetaan pysyä jatkossa poissa sieltä... Rapsutukset Duke-ukkelille ja tervemenoa sinne Ruotsiin kun sm:t jäävät nyt välistä ;)

 
At 10:45 AM, Anonymous Anonymous said...

No voit 'Julmaa Dukea'. -On mahtanut tehdä kipeää, ennen kun on lääkettä saanut. -Au.
Ollaan porukalla parantumisessanne mukana.

Cee-pokko haki ekan ERInsä tänään Kouvolan liejulammikko/kavioura-kehästä;)
-Teki hyvää olla melkein kaksi vuotta kasvamassa raameihinsa.

 
At 12:44 PM, Anonymous Anonymous said...

Väiski Väinämöinen ihan kauhuissaan täältä Valkealasta huhuilee, kun isukki-parka on joutunut sen vaarallistakin vaarallisimman vampyyrin uhriksi. Väinämöinen suosittelee valkosipulia jatkossa. =)

Pikaista paranemista, toivottavasti vointi on jo parempi.

T. Väinö ja sen lauma

 
At 3:21 AM, Anonymous Anonymous said...

Vai että Kyythoni :-) Mutta hurjan näköinen oli herra! Pikaisia paranemisia

 

Post a Comment

<< Home