Wednesday, June 04, 2008

Duken tämän vuoden tottis ja kettis



Kansallisissa pelastuskoirakokeissahan riittää, että tottelevaisuus ja ketteryyskokeet suorittaa kerran koekaudessa. Raunio, haku ja jälkikokeissa voi sen jälkeen keskittyä pelkästään maasto-osuuden suorittamiseen. Viime kesänähän me ei Duken kanssa käyty kansallisissa kokeissa ollenkaan. Panostettiin ainoastaan molempiin SM:iin. Tänä vuonna ajattelimme panostaa vielä kaikkeen mahdolliseen - mahdollisesti ...


Tottis ei mennyt ihan parhaalla mahdollisella tyylillä, mutta läpi se meni ihan suht mukavin arvosanoin. Panostaa varmuuteen vielä täytyy, jotta kesän koitoksissa pärjäisimme.


Ketteryys menikin sitten suorastaan erinomaisesti: lukuunottamatta pituushyppyä, jonka tuomari halusi teettää totutusta poiketen erisuunnassa. Tässä taas kerran nähtiin, että ei saisi totuttautua mihinkään !!


Kokeen molemmat osuudet taisi läpäistä kahdeksasta koirakosta kolme, joista lisäksemme toinen oli ystävämme Jaana-Maarit ja Moona myöskin Etsintäkoirista :) Hieno juttu !!


Kuvat: Ritva Siltanen

1 Comments:

At 10:26 AM, Anonymous Anonymous said...

Vitsit iskä sä oot tottelevainen ja ketterä! Nyt vaan sitten valloittamaan maastot kokeissa! :D Terkut noilta naskalihampailta, nekin alkaa olla jo ketteriä, mutta ei vielä kovin tottelevaisia....

 

Post a Comment

<< Home