Thursday, June 12, 2008

Tollerileiri 08




Tämän vuotinen Tollerileiri pidettiin, jo kolmannen kerran, Jämsän Himoksella. Himoksella on aivan mahtavat olosuhteet nauttia viikonloppu mukavasti tolleri ja tolleristi seurasta sekä treenailla porukassa. Leirillä oli ihmisiä vajaa kolme sataa ja tollereita rapiat kaksi sataa :)


Satun kanssa viime vuotiseen tapaan olimme molemmat kouluttajina. Tänä vuonna Satu oli lauantain tottiskentällä ja minä maastossa. Lajina meillä oli PK-haku. Ryhmät olivat toinen aamupäivän tottiksessa ja toinen maastossa ja iltapäivällä toisin päin. Sunnuntaina meillä oli vuorossa porukan jako kolmeen ja rastiharjoitteita. Yksi rasti oli ilmaisuharjoittelua, toinen esineruutua ja kolmas hakua maastossa. Kouluttajina lisäksemme toimivat Timosen Tuija ja Ryhäsen Hilkka. Jokaisesta koirasta varmaan olisi tähänkin lajiin jos ohjaajilla aiheeseen riittäisi intoa ja paukkuja ! Oikein mukavaa meillä oli porukassa.


Koulutusten lisäksi meillä ohjelmassa perjantai-iltana oli Tuijan kanssa pitämäni (Tuija pääroolissa :) pelastuskoiraluento ja äärettömän mielenkiintoinen Heljä Marjamäen pitämä luento MH-kuvauksesta. Siitä aiheesta saa varmaan täältä lukea jatkossakin !!


Harmitti vähän, kun toimintaa oli niin paljon, että ei juurikaan ehtinyt etsimään ja moikkailemaan Duken lapsosia ja heidän omistajiaan...


Ensi vuonna taas :)


Kuvat: Janne Penttinen

1 Comments:

At 1:30 PM, Anonymous Anonymous said...

Hauskaa oli Duken lapsosillakin leirillä!Ainakin Penni oli aivan ihmeissään kaikesta ympärillä olevasta tohinasta, koirista ja ihmisistä.Kaiken tämän keskellä pentukoulutukseen keskittyminen oli välistä hiukka hankalaa ja sunnuntaina tytsy rukka oli jo ihan sekasin ;).
Pitää tulla meidän vaikka yhdessä Mimmi-siskon kanssa moikkaamaan isukkia joskus kun ei ehditty leirillä näkemään.

 

Post a Comment

<< Home