Tuesday, March 11, 2008

Duke 9 v


Rakas ystäväni Fireheart Hopalong Casidy alias Duke täyttää tänään kokonaista 9 vuotta. Kylläpä aika on mennyt vinhaa vauhtia. Vastahan se Anjalta haettiin. Dukella ei vielä kyllä ikä oikeastaan mielestäni paina päälle yhtään. Ukkohan on elämänsä kunnossa, vielä riittää virtaa tosi kivasti. Uskoisin, että työuraa pelastuskoiranakin on edessä, ainakin pari vuotta. Tänä vuonna meinataan vielä ihan kisatakin. Isäntä taitaa ennemminkin olla hidasteena. Onneksi Duke osaa hommat jo niin ettei juurikaan haittaa tahtia :) Ajatuksena on itseasiassa ollut, että jos me Duken kanssa lähdettäis vielä TOKOakin tahkoamaan. Ollaan me vähän jo treenattukin ja katsotaan nyt jos vaikka vielä kisaamaan innostuttais - ihan vaan piruuttamme.

Anjalle kiitos, että juuri Duksun osasit valkata meitille :)) Onnittelut myös siskoille ja velimiehille ja terkkuja tutuille !!
Kuva: Lea Haanpää


5 Comments:

At 11:16 AM, Anonymous Anonymous said...

ONNEA ISKÄ!!

T. Väinö-poikasi Kuusankoskelta

 
At 11:16 AM, Anonymous Anonymous said...

Hurjasti onnea Dukelle 9-vuotissynttärien johdosta :)! Terkkuja koko teidän laumalle ja toivottavasti nähdään taas pian...

 
At 9:37 AM, Anonymous Anonymous said...

Onnittelut 9-vee iskälle! Kiitokset myös lenkkimaastojen esittelystä meidän uudella kotipaikkakunnalla, otetaan taasen uusiksi :)

 
At 2:08 AM, Anonymous Anonymous said...

Kovasti rapsutuksia ja onnittelu"nameja" Dukelle! Toivottavasti jaksatte ahertaa pekohommissa vielä pitkään!
T. Tuija ja pojat Hollolasta

 
At 12:44 AM, Anonymous Anonymous said...

Myöhästyneet onnittelut Dukelle! Toivottavat Jenni, Tero, Vanessa-cavalier ja Nora-tolleri (Hulivilin No Can Do) Rovaniemeltä.

 

Post a Comment

<< Home