Tuesday, March 10, 2009

Duke 10 v









Pikkulaumamme kruunaamaton kuningas Iso-D eli Duke täyttää tänään kunnioitettavat 10 vuotta. Ei voi käsittää kuinka vauhdikkaasti aika vierii. Vastahan me se haettiin !! Duke hankittiin alunperin lenkkikaveriksi ja metsästyskoiraksi. Duken piti olla pääosin isäni metsästyskaveri, mutta toisin kävi. Illalla, kun tultiin Dukea hakemasta sain puhelinsoiton, jossa kerrottiin isäni kuolleen. No onhan Duke päässyt sorsametsälle minunkin kanssani, mutta isäni oli todella innokas metsämies - metsästyssesonkina harvoin kotona :) Duken kanssa aluksi harrasti enemmän Satu: agilityä ja tokoa. Itseasiassa Dannyn kanssa minun piti ryhtyä harrastamaan pelastuskoiralajeja - toisin kävi. Duken kanssa kerran kokeilin, piruuttani, hakua kun Satu ei ollut näkemässä ja se oli menoa. Nyt Duken kanssa ollaan jo vähän jäähdyttelemässä pelastuskoiran uraa. Viime syksynä ilmenneen kilpparin vajaatoiminnan lääkityksen vuoksi, kun emme voi enää kisata tai käydä kokeissa. Se kieltämättä vähän harmittaa sillä Duke on todella hyvässä kunnossa, oikeastaan ihan elämänsä vedossa, joten varmaan panisimme vielä kampoihin PEKO-SM:ssä.


No, minkäs teet. Pääasia, että vointeja piisaa ja elämä on muuten mallillaan. Duken kanssa edelleen kuitenkin treenataan, lähes päivittäin. Se nauttii yhdessä tekemisestä ja on lauantain hakutreeneissä edelleenkin on ihan suvereeni :) Syntymäpäivää vietetään hiirijahdissa naapurin pellolla ja toki jotain erikoishyvää täytyy keksiä synttärikakuksi !


Kuvat: Kiitoksia vaan kuvaajille - eipä nyt muistu mieleen kenen ottamia nämä ovat ..

PS: Ai niin ja onhan Duke näytelmissäkin käynyt ihan hyvällä menestyksellä. Se oikeasti nautti esiintymisestä. Silloin näytelmäuran kohokohtana Jyväskylän KV:n isossa kehässä (BIS 3) se suorastaan säteili lavakarismaa, sai ihan mahtavat aplodit - ois varmaan päässyt mihin tahansa bändiin :)

9 Comments:

At 12:31 AM, Anonymous Anonymous said...

Huippuparhaalle Duke-iskälle onnittelut 10-vuotis synttäripäivänä =)

Toivottaa: Väinö-poika laumoineen

 
At 1:09 AM, Anonymous Anonymous said...

Onnea onnea Dukelle!

Terveisin Johanna ja muu merkillinen lauma

 
At 3:10 AM, Anonymous Anonymous said...

Teillähän on synttäribileitä usein näin alkukeväästä :) Onnittelut Dukelle (ja myöhäiset onnittelut) Dannylle ja Dantelle!! On ne niin ihania kaikki :)

Halauksin, Janiika, Tapsa & Kamu

 
At 3:40 AM, Anonymous Anonymous said...

Paljon onnea kunnioitusta herättävälle iskälle!

 
At 4:13 AM, Anonymous Anonymous said...

Onnea Duke-iskälle pyöreistä vuosista! :)

Toivoo Salma-tytär ja muu perhe

 
At 7:03 AM, Anonymous Anonymous said...

Suurenmoiset onnittelut Duke-iskälle/-vaarille!

 
At 8:53 AM, Anonymous Anonymous said...

Onnittelut upeista tasavuosista!

 
At 1:53 PM, Anonymous Anonymous said...

Täältä Kuusaalta vielä näin julkisestikin Onnittelut Duke-isukille täydestä 'kympistä' :))

toivottelee Casey-jannu porukoineen

 
At 1:24 PM, Anonymous Anonymous said...

Teillähän elämä on yhtä koirajuhlaa! TÄYDEN KYMPIN ONNITTELUT DUKELLE! Kymppikerhossa on mukava olla :-)

 

Post a Comment

<< Home