Tuesday, January 17, 2006

Duke ja Kepe !


Yllätystapaaminen elokuulta 2005. Olin töissä soutelijana ja lokkitykkinä Tollerien NOME-kokeessa. Paikalle eksyi tienvarren tollerikyltin opastamana Duken poika Merkillinen Kettu eli Kepe emäntineen. Olipa tosi kiva nähdä Kepeä, emme olleet nähneetkään sitten, kun Kepe oli vasta 5-viikkoinen. Reipas poika !

Edellisenä päivänä osallistuimme Duken kanssa Mölleriin, joka meni suht OK:sti lukuunottamatta hakuruutua, jossa Duke kyllä kävi riistat inventoimassa,, mutta isännälle niistä ei liiennyt kuin yksi :(

kuva: Riikka Suhonen

1 Comments:

At 5:51 AM, Anonymous Anonymous said...

Olipas mielenkiintoinen katsaus aktiivisen koiraharrastajan saavutuksista yhdessä koiriensa kanssa.Koirat ovat myös minulle aina olleet hyvin rakkaita.tosin nykyisin ei minulla ole mahdollisuutta koiraa pitää (pyörätuolissa,asun yksin),mutta pitäisin varmasti jos olisi.Ei se ole suinkaan vahvasti yliarvostettu tuo sanonta "ihmisen paras ystävä"!Tosin itselläni on käynyt niin hyvä tsäkä että minulla on "koiramaisen hyviä" ihmis ystäviäkin,kuten mm.pikkuveli ja hänen "turbo energialla ahdetut" poikansa.On helppo havaita teksteistä että teillä ohjaajilla on aitoa yhdessä kokemisen ja onnistumisenkin iloa,joskus tietysti epä onnistumisiakin "elettyä elämää"!Onnea ja lukuisia ilon hetkiä hienon harrastuksen parissa kaikille "koirakärpäsen pistosta kärsiville".Terv:Tapani.

 

Post a Comment

<< Home